Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Asus Zenfone 4 krijgt een scherm van 5,7-inch en 6 GB ram’

Geschreven door
Geplaatst op7 februari 2017, 10:02 CategorieAndroid

Er zijn specificaties naar buiten gekomen die mogelijk van de onaangekondigde Asus Zenfone 4 zijn. De specs staat in de GFXBench. Mogelijk krijgt de Zenfone 4 een scherm van 5,7-inch en wordt dat scherm voorzien van een qhd-resolutie.

‘Specs Asus Zenfone 4 gelekt’

Tijdens de CES in Las Vegas kondigde Asus twee toestellen aan: de Zenfone AR en de Zenfone 3 Zoom. Mogelijk krijgen we binnenkort al snel een nieuw toestel van de fabrikant te zien, aangezien er specificaties online zijn verschenen van wat mogelijk de Asus Zenfone 4 wordt. De kans bestaat dat deze phablet tijdens Mobile World Congress 2017 zal worden aangekondigd, dat eind februari plaatsvindt in Spanje. Het apparaat wordt mogelijk voorzien van een 5,7″-scherm en een qhd-resolutie, evenals de Qualcomm Snapdragon 820-processor.

Waarom Asus nu nog voor de topprocessor van vorig jaar kiest, is niet duidelijk. Mogelijk heeft het iets met het gerucht te maken dat Samsung alle Snapdragon 835-chips heeft geconfisqueerd voor de aankomende Samsung Galaxy S8/S8 Plus, waardoor andere fabrikanten dus voor de keuze staan hun toestellen later uit te brengen of uit te brengen met een oudere chip. Verder zou er 6 GB aan werkgeheugen zijn, evenals 64 GB aan opslaggeheugen. Ook zouden er een 21 en 8 megapixel-camera’s aanwezig zijn, evenals Android 7.0.

  • Delen:
Asus ZenFone 3 (ZE552KL)
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.