Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

5,5-inch HTC One X10 op de foto gezet: nieuwe midranger van HTC

Geschreven door
Geplaatst op21 februari 2017, 9:26 CategorieAndroid

Er zijn foto’s verschenen waarop we de onaangekondigde HTC One X10 te zien krijgen. Dit wordt een phablet met een 5,5″-scherm. De foto’s zijn verschenen op het Chinese sociale netwerk Weibo, dat nog het beste te vergelijken is met Twitter in het westen.

Dit is de HTC One X10

Vorige week kwam naar buiten dat HTC in de toekomst minder smartphones wil gaan maken. In elk geval smartphones voor het lagere segment van de markt dan. Wel werkt de fabrikant dus nog aan midranger en high-end-modellen. Eén van die modellen wordt de HTC One X10, een midrange phablet met een scherm van 5,5-inch. Van die smartphone zijn foto’s verschenen op het sociale netwerk Weibo, dat ook wel eens wordt omschreven als de Chinese variant van Twitter. De One X10 moet de opvolger worden van de HTC One X9.

Het toestel op de foto’s heeft waarschijnlijk een body van aluminium en krijgt mogelijk capacitieve knoppen aan de voorkant. Op de achterkant is heel duidelijk een vingerafdruklezer te zien, direct onder de camera. Onder de motorkap zit naar verluidt een octacore MediaTek Helio P10-chipset, 3 GB aan werkgeheugen en 32 GB aan opslagruimte. Het scherm zou over een resolutie van 1920 bij 1080 pixels beschikken. Ook zou er een zestien megapixel-camera aanwezig zijn. Het is nog niet bekend wanneer de One X10 wordt aangekondigd.

  • Delen:
HTC One X9
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.