Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

8-Bit Farm is de nieuwste game van ontwikkelaar Kairosoft

Geschreven door
Geplaatst op6 februari 2017, 8:55 CategorieGaming

De bekende gameontwikkelaar Kairosoft heeft een nieuwe game uitgebracht voor zowel Android als iOS, genaamd 8-Bit Farm. In dit spel neem je de leiding over een boerderij, maar dan in de bekende stijl van de Japanse developer.

8-Bit Farm: nu te downloaden

De Japanse gameontwikkelaar Kairosoft brengt games uit die allemaal dezelfde stijl delen: een 8-bit-stijl om precies te zijn. Dat levert vaak een kleurrijk en pixel-achtig uiterlijk op en in het geval van de nieuwste game van de developer is dat ook niet anders. 8-Bit Farm is een game waarin je de leiding neemt over een boerderij. Het doel is om de beste boerderij uit de omgeving te worden, zodat je zo veel mogelijk toeristen kunt aantrekken en daardoor weer veel geld kunt verdienen. Qua opzet lijkt 8-Bit Farm dus op de andere titels van het bedrijf.

Maar dat betekent natuurlijk niet dat het minder leuk is. 8-Bit Farm zorgt voor een compleet andere omgeving en ervaring dankzij de gekozen beroepsgroep (en op dit tempo gaat Kairosoft lekker snel door alle beroepen heen). In 8-Bit Farm zorg je voor je dieren, de bloemen en de groente die je kunt verbouwen. Mocht je al bekend zijn met de andere spellen van deze ontwikkelaar, dan weet je ongeveer wat je kunt verwachten. Na het spelen van een korte tutorial, laat het spel je in feite met rust en ben je vrij om te doen wat je wil.

  • 8-Bit Farm
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.