Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De 80 nieuwe Pokémon zijn nu te vangen in Pokémon GO

Geschreven door
Geplaatst op17 februari 2017, 9:44 CategorieGaming

Spelers van de game Pokémon GO kunnen vanaf vandaag tachtig nieuwe Pokémon verwachten in het augmentedreality-spel. De update, die eerder deze week werd aangekondigd door Niantic, is nu live. Maar wellicht wel zonder legendarische beesten.

80 nieuwe Pokémon in Pokémon GO

Eerder deze week kondigde ontwikkelaar Niantic al aan dat Pokémon GO wordt voorzien van een grote update, waarmee tachtig nieuwe Pokémon worden geïntroduceerd. Die update is vanaf nu live, waardoor oude en nieuwe Pokémon-trainers dus veel meer monsters kunnen vangen en trainen. De nieuwe lading Pokémon zijn afkomstig uit Pokémon Gold en Silver; deze generatie wordt door menig Pokémon-fan (van weleer) nog altijd gezien als de beste. De generatie bracht niet alleen nieuwe Pokémon, maar ook evolutiemethoden met zich mee.

Pokémon Gold en Silver brachten destijds honderd nieuwe monsters met zich mee. Een snelle rekensom leert ons dat we dan nog twintig Pokémon te kort komen. Echter, vorig jaar waren er natuurlijk al een aantal baby-Pokémon geïntroduceerd (Cleffa, Igglybuff, Pichu, Togepi, Elekid, Magby en Smoochum), waardoor we uitkomen op 87 beesten. Welke Pokémon er dan nog precies missen, is op dit moment niet duidelijk. We verwachten dat het in elk geval gaat om de zes legendarische beesten, zoals Suicune, Celebi en Lugia.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.