Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Afbeelding van Samsung Galaxy Tab S3 met S Pen opgedoken

Geschreven door
Geplaatst op14 februari 2017, 9:39 CategorieAndroid

Er is een afbeelding online verschenen waar we de Samsung Galaxy Tab S3 op te zien krijgen, samen met de S Pen van de fabrikant. Samsung zal de tablet tijdens een presentatie tijdens Mobile World Congress 2017 gaan aankondigen.

Samsung Galaxy Tab S3 met S Pen

Op Twitter is er een afbeelding verschenen waarop we de Samsung Galaxy Tab S3 te zien krijgen. Het apparaat wordt bijgestaan door de inmiddels bekende S Pen van de fabrikant, wat voor nu dus zou bevestigen dat we inderdaad die stylus in combinatie met de tablet kunnen gebruiken straks. Echter, uit eerder gelekte informatie bleek al dat de stylus wel zou worden meegeleverd, maar geen opbergplekje zou krijgen in de tablet (zoals dat wel het geval is met de Note-serie). In plaats daarvan zou je de stylus dus altijd los moeten meenemen.

Daarnaast is er iets meer informatie over de lancering van de tablet naar buiten gebracht. Samsung zou namelijk voornemens zijn maar één versie van de Tab S3 uit te willen brengen. Dit wordt een tablet met een 9,7″-scherm; er zal geen 8″-variant worden uitgebracht. Ook zou er een zilveren versie aankomen, die het standaard zwarte model zou moeten vervangen. Verder is de verwachting dat de Samsung Galaxy Tab S3 600 dollar moet gaan kosten, dat omgerekend neerkomt op 565 euro. Tijdens MWC 2017 zal de tablet worden gepresenteerd.

  • Delen:
Samsung-Galaxy-Tab-S3-2
Samsung Galaxy Tab S3
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.