Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Spotify nu geïntegreerd in de applicatie AmpMe op Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op3 februari 2017, 9:10 CategorieApplicaties

Gebruikers van de applicatie AmpMe kunnen voortaan ook gezamenlijk muziek afspelen via Spotify, naast het beschikbare aanbod. Maar alle gebruikers dienen daarvoor wel een premium account van de muziekstreamingdienst te hebben.

Spotify en AmpMe

Voortaan kunnen AmpMe-gebruikers ook muziek afspelen via Spotify. Met AmpMe kun je dezelfde muziek over meerdere Android- en iOS-apparaten afspelen. Je hebt daarvoor geen werkende internet- of Bluetooth-verbinding nodig. Ook dienen alle apparaten te beschikken over de app. Zo kun je een soort multispeaker-setup nabootsen. De muziek wordt dan door de speaker van je smartphone of tablet afgespeeld. En om gebruik te kunnen maken van Spotify, dienen alle luisteraars wel in het bezit te zijn van een Premium-abonnement op de dienst.

Dat is niet vreemd, aangezien de muziekstreamingdienst dat van elke thirdparty-applicatie vraagt die Spotify wil integreren in zijn eigen applicatie. Maar het kan voor sommige mensen wel vervelend zijn, die daardoor hun tablet of smartphone niet kunnen laten meedoen met het delen van de muziek. Laten we hopen dat de app in de toekomst meer streamingdiensten toevoegt, zodat je niet alleen afhankelijk bent van diensten zoals SoundCloud, YouTube of Spotify. Het is daarnaast ook mogelijk lokaal opgeslagen muziek af te spelen met de app.

  • AmpMe
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.