Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple brengt de vierde bèta uit van iOS 10.3 voor publieke testers

Geschreven door
Geplaatst op28 februari 2017, 10:15 CategorieiPad

Testers van nieuwe iOS-software kunnen vanaf nu een update verwachten, aangezien de vierde bèta van iOS 10.3 nu beschikbaar is. Mocht je je al hebben aangemeld voor de bèta, dan kun je de update dus elk moment verwachten op je iPhone of iPad.

Download de vierde bèta van iOS 10.3

Apple heeft laten weten dat het vanaf nu mogelijk is de vierde publieke bèta van iOS 10.3 binnen te halen. Deze update staat in het teken van bugfixes en prestatieverbeteringen. Eerder introduceerde Apple al de optie om je AirPods, de draadloze oordoppen van het bedrijf, terug te vinden met een feature die in het besturingssysteem zit ingebakken. Deze functie werkt alleen wanneer je dicht bij de oordoppen bent, aangezien ze een hard geluid zullen uitzenden. Ook gebeurt dat zoeken via bluetooth, dus kan de afstand niet te groot zijn natuurlijk.

Aanmelden voor de bèta kan hier. Maar let op, want dat neemt wel risico’s met zich mee. Bèta-software is vaak niet stabiel en kan dus voor problemen zorgen op je apparaat. Later wordt iOS 10.3 officieel gelanceerd voor iedereen, maar wanneer is nog niet bekend. De onderstaande iOS-apparaten kunnen de nieuwe versie van het besturingssysteem downloaden.
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.