Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Archos 101 Saphir: een robuuste hybride tablet voor de buitenmens

Geschreven door
Geplaatst op23 februari 2017, 13:07 CategorieAndroid

In navolging op de introductie van de Archos 50 Saphir smartphone, onthult Archos de 101 Saphir tablet. Dit is een robuuste en verstevigde 2-in-1 tablet met een toetsenbord en Android 7.0 Nougat als besturingssysteem.

Archos 101 Saphir

De Archos 101 Saphir is vooral bedoeld voor ‘Hikers’ en ‘Bikers’ en werknemers die buiten werkzaam zijn. Het apparaat kan dus tegen een stootje, is spatwaterdicht en is ook bestand tegen stof en vuil. Dit alles dankzij het IP54-certificaat.

De tablet beschikt over een 10.1-inch ips lcd-scherm met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een Mediatek 1,3GHz quad-core processor, 1GB aan werkgeheugen, 16GB intern opslaggeheugen dat middels een microSD-kaart uitgebreid kan worden, een ingebouwde GPS-module voor locatiebepaling, een usb type-c-poort en een microHDMI-poort. Verder zien we een 2 megapixel camera aan de voorzijde en een 5 megapixel camera aan de achterzijde terug. Twee luidsprekers, bluetooth, WiFi, een microSD-kaartlezer voor kaartjes tot maximaal 128GB en een afneembaar toetsenbord maken het geheel compleet.

De tablet draait op Android 7.0 Nougat en biedt toegang tot alle Google-apps en de Google Play Store voor het downloaden van apps.

Prijs en beschikbaarheid

De Archos 101 Saphir moet net voor de zomer beschikbaar zijn voor een prijs vanaf 149,99 euro.

  • Delen:
Archos 101 Saphir
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.