Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Arrow Launcher 3.0 nu beschikbaar voor Android-apparaten

Geschreven door
Geplaatst op28 februari 2017, 9:13 CategorieApplicaties

Het team achter de Arrow Launcher voor Android heeft dinsdag een grote update uitgebracht voor de Android-applicatie. Volgens de makers betreft het hier de grootste update ooit, die ook nog eens flink wat prestatieverbeteringen doorvoert.

Download de update voor Arrow Launcher

Vorige week bracht het Garage-team van Microsoft, een experimenteel team dat voor unieke applicaties moet zorgen, een bèta-update uit voor de Arrow Launcher. Die update is nu ook beschikbaar voor de rest van de Arrow-gebruikers en brengt het versienummer naar 3.0. Het team omschrijft de update als ‘de grootste tot nu toe’, die ook nog eens flink wat prestatieverbeteringen doorvoert. De launcher zou tien procent sneller moeten zijn, vijftien procent minder energie verbruiken en twintig procent minder werkgeheugen opslokken.

En dat terwijl het Garage-team de afgelopen keren ook al flink wat bugfixes en prestatieverbeteringen had doorgevoerd, waardoor de app nu dus echt als een zonnetje moet lopen. Wanneer je versie 3.0 installeert, krijg je de keuze om apps verticaal of horizontaal te laten scrollen in de app-lade. Daarnaast is er een nieuwe pagina toegevoegd waar je naar hartenlust zelf kaarten aan kunt toevoegen, met ‘oneindig veel aanpassingsopties’. De Arrow Launcher staat al een tijdje in de Google Play Store en is nog altijd gratis te downloaden voor Android.

  • Arrow Launcher
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.