Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus Chromebook Flip C101 is mogelijk echte opvolger Chromebook Flip

Geschreven door
Geplaatst op22 februari 2017, 16:09 CategorieChrome OS

Er is een nieuwe Chromebook van Asus opgedoken. Mogelijk is dit de Asus Chromebook Flip C101, de echte opvolger van de Chromebook Flip. Het apparaat, dat draait op Chrome OS, is gespot op de website van Taiwan Excellence Awards.

Asus Chromebook Flip C101 gespot

Eerder bracht Asus al de Chromebook Flip C302 op de markt. Dit model was al een verbetering ten opzichte van het eerste Flip-model, maar van zoveel verbetering was er nou ook niet écht sprake. Mogelijk werkt Asus dus nog aan een échte opvolger van de Chromebook Flip en waarschijnlijk is dat dan in de vorm van de Asus Chromebook Flip C101. Deze Chrome OS-notebook is namelijk gespot door de redactie van Notebook Italia, op de website van Taiwan Excellence Awards. De bovenstaande afbeelding staat erbij en is waarschijnlijk een placeholder.

De website Chrome Story is verder op onderzoek uitgegaan en heeft ontdekt dat er ook referenties worden gemaakt naar de Asus Chromebook Flip C101 op de website van Asus. Qua design en vorm zal de nieuwe C101 mogelijk gaan lijken op zijn voorganger. Nieuwe dingen zijn straks onder meer de usb-type-c-poort en een accu die mogelijk zestien uur meegaat. Helaas weten we nog niets wat de hardware betreft en weten we ook nog niet of Asus iets extra’s met het apparaat van plan is. Wanneer de presentatie plaatsvindt, is onbekend.

  • Delen:
Acer Chromebook R 13
Acer Chromebook R 13 (CB5-312T)
Chrome OS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.