Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Asus Zenfone 3 wordt ook in Nederland uitgebracht’

Geschreven door
Geplaatst op10 februari 2017, 18:25 CategorieAndroid

Asus zou de Asus Zenfone 3 uit willen brengen in Nederland, blijkt uit informatie afkomstig uit Nederlandse webwinkels. Dit is een phablet van 5,5-inch die loopt op Android Marshmallow (6.0) en de beschikking heeft over een Qualcomm Snapdragon 625-processor.

Asus Zenfone 3 naar Nederland – gerucht

De Nederlandstalige Android-website Android Planet heeft opgemerkt dat de Asus Zenfone 3 in het assortiment van enkele Nederlandse webwinkels is opgedoken. De website stelt dat het erop lijkt dat de fabrikant de verschillende toestellen in de nieuwe lijn, waar één phablet en twee kleinere smartphones onder vallen, naar Nederland wil brengen. Asus heeft op moment van schrijven niet gereageerd op het gerucht, maar heeft later deze maand wel een persevenement gepland staan. Mogelijk wordt het nieuws daar aangekondigd door het bedrijf.

De Asus ZenFone 3, met het modelnummer ZE552KL, is een phablet met een scherm van 5,5-inch die loopt op Android 6.0.1 Marshmallow en de beschikking heeft over een Qualcomm Snapdragon 625-processor. Ook heeft de phablet een werkgeheugen van 4 GB en een opslagruimte tot 64 GB. De Asus Zenfone 3 zou ongeveer voor een bedrag van 559 euro worden aangeboden. Of de toestellen ook daadwerkelijk naar Nederland zullen komen, is echter nog niet met zekerheid vast te stellen op moment van schrijven.

  • Delen:
Asus ZenFone 3 (ZE552KL)
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.