Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Batman: Arkham Underworld nu te downloaden voor Android

Geschreven door
Geplaatst op16 februari 2017, 9:42 CategorieGaming

Batman: Arkham Underworld kwam eerder al uit voor iOS, maar is nu ook te downloaden voor Android-smartphones en -tablets. In het spel speel je als een groepje Batman-vijanden, die het doel hebben de gevreesde vleermuisman te verslaan.

Download Batman: Arkham Underworld voor Android

Batman: Arkham Underworld, een free-to-play game voor mobiele apparaten dat zich afspeelt in hetzelfde universum als de andere Batman: Arkham-spellen, is nu verkrijgbaar voor Android. In dit spel krijg je niet de controle over Batman, maar over een aantal van zijn grote vijanden, zoals The Riddler, Harley Quinn, Mr. Freeze, Killer Croc en Scarecrow. Je krijgt de taak om de ultieme schuilplaats te fabriceren, door het verzamelen en trainen van henchmen die het later zullen gaan opnemen tegen de gevreesde vleermuisman.

In Batman: Arkham Underworld is Batman dus je grootste vijand. Hij zal al zijn Bat-skills in de strijd gooien om ervoor te zorgen dat je Gotham City niet zal overnemen. Daarnaast is het tof dat dit spel zich dus afspeelt in hetzelfde universum als de andere Arkham-spellen. Chronologisch gezien speelt Underworld zich af voor Asylum, het eerste spel dat binnen de serie werd gelanceerd voor Xbox 360, PlayStation 3 en pc. Ook keren er enkele stemacteurs uit de serie terug, zoals Wally Wingert als The Riddler en Kevin Conroy als Batman.

  • Batman: Arkham Underworld
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.