Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #47

Geschreven door
Geplaatst op4 februari 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Fire Emblem Heroes.

FaceApp

Nadat we vorige week in ons artikel over de beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone het al hadden over Meitu, kunnen we het ook deze week niet laten om een selfie-app te noemen. Het gaat om FaceApp, een applicatie voor iOS-apparaten waarmee je een heleboel kunt bereiken. De app gebruikt een neuraal netwerk om jouw foto’s te bewerken. Zo kan FaceApp ervoor zorgen dat iemand ineens lacht, kun je je toekomstige ik bekijken en even van geslacht veranderen. Een geinige app om eens te bekijken.

FaceApp is gratis te downloaden uit de App Store.

  • FaceApp

Film.nl

Film.nl is een gloednieuw platform dat afgelopen week gelanceerd werd. Met de app van Film.nl kun je precies zien welke film of serie je waar kunt bekijken. Was je even kwijt waar je jouw favoriete serie ook alweer kon kijken? Dan kun je bij Film.nl terecht en krijg je precies te zien waar je de serie kunt kijken. Van Netflix tot Videoland en van Pathé Thuis tot iTunes. Zo weet je dus voortaan altijd waar je heen moet voor jouw favoriete film of serie.

film.nl app

Film.nl is gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Film.nl

Fire Emblem Heroes

Nintendo is momenteel druk bezig met het ontwikkelen van spellen om die uit te kunnen brengen op Android- en iOS-apparaten. Na Super Mario Run en Miitomo is het ditmaal de beurt aan het populaire Fire Emblem. Fire Emblem Heroes is het nieuwste spel dat van Nintendo te downloaden is. Fire Emblem is een tactisch spel waarbij je flink moet nadenken om Prins Alfonso en Prinses Sharena te kunnen helpen bij het beschermen van hun koninkrijk.

Fire Emblem Heroes is gratis te downloaden uit de App Store en Play Store.

  • Fire Emblem Heroes

Wazzurb

Weet jij eigenlijk wel wat er zoal in je buurt speelt en heb je wel contact met de mensen om je heen? Zo niet, dan kan Wazzurb een handje helpen. Deze buurtapp zorgt ervoor dat je in contact kunt komen met buren die de app ook gebruiken. Je vult eerst in waar je woont en vervolgens wat je interesses zijn. Je kunt daarnaast zelf aangeven hoe groot de cirkel van jouw buurt moet zijn. Vanaf dat moment kun je berichtjes achterlaten die buurtgenoten kunnen lezen. Daarnaast is er ook een soort van marktplaats en weet je voortaan altijd de verjaardagen van de buurtbewoners.

Wazzurb

Wazzurb is gratis te downloaden uit de App Store en Play Store.

  • Wazzurb

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.