De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #48

11 februari 2017 2 Minuten 0 Reacties
youtube-go

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer YouTube Go.

YouTube Go

Google heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan een applicatie waarmee het mogelijk wordt om video’s offline beschikbaar te maken op je smartphone of tablet. De applicatie is tot op heden alleen beschikbaar via Android en tot op heden in Nederland slechts te downloaden vanaf APK Mirror.

YouTube Go is gratis te downloaden uit de Play Store.

YouTube Go

Amikasa & bol.com

Zou het niet handig zijn als er een app zou zijn waarbij je meubels alvast virtueel in jouw huis zou kunnen plaatsen om te kijken of ze wel echt bij jouw huis passen? Dat is inmiddels mogelijk met de applicatie Amikasa & bol.com. Je kunt meubelstukken selecteren en ze gelijk virtueel in jouw woonkamer plaatsen. Tevreden? Dan kun je gelijk overgaan tot bestellen.

Amikasa & bol.com is gratis te downloaden uit de App Store.

Amikasa & bol.com

Cornerfly

Soms kom je een applicatie tegen die geen baanbrekende veranderingen doorvoert en dat is eigenlijk ook het geval met Cornerfly. Toch vinden we deze app noemenswaardig. Met Cornerfly worden de hoeken van je scherm namelijk rond en dat ziet er toch weer net wat leuker uit. Ook kun je met deze app rekenen op een aantal snelle instellingen.

Cornerfly is gratis te downloaden uit de Play Store.

Cornerfly

Hater

Datingapps zijn er anno 2017 in overvloed, maar in de meeste gevallen zijn dergelijke applicaties onder andere gebaseerd op bijvoorbeeld de hobbies die je deelt. Bij Hater is dat niet het geval. Met deze app vul je in welke dingen je absoluut haat en vervolgens wordt er een match voor je gezocht met iemand die hetzelfde haat. Het was nog nooit zo makkelijk om een haat-match te vinden.

Hater is gratis te downloaden uit de App Store.

Hater

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

Reacties (0)