Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #49

Geschreven door
Geplaatst op18 februari 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Flipboard 4.0.

AH Afteling App

Deze week is het mogelijk om bij de Albert Heijn te sparen voor korting voor een bezoekje aan de Efteling. Maar niet alleen dat. De supermarktketen heeft ook een applicatie ontwikkeld waarin we alvast een kijkje kunnen nemen in de Efteling. Wil je een ritje maken in een spannende achtbaan of eens de nodige verhalen bekijken in augmented reality? Het kan met deze app.

AH Efteling App

AH Afteling App is gratis te downloaden uit de Play Store en de App Store.

  • AH Afteling App

Contextual App Folder

De Contextual App Folder kan ervoor zorgen dat jij eenvoudig de beschikking hebt over de apps die je juist op bepaalde momenten nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan een aparte map voor als je aan het autorijden bent met apps als Google Maps of een map voor als je ’s avonds lekker op de bank zit met bijvoorbeeld apps als Netflix en Videoland erin. Deze app maakt dat allemaal heel eenvoudig voor je mogelijk.

Contextual App Folder is gratis te downloaden uit de Play Store.

  • Contextual App Folder

Flipboard 4.0

Flipboard is natuurlijk allang geen nieuwe app meer, maar de applicatie is inmiddels flink vernieuwd. Met Flipboard 4.0 kunnen we onder andere rekenen op een optie waarin we digitale tijdschriften tevoorschijn kunnen toveren die zich aanpassen aan onze eigen wensen. Flipboard volgt welke artikelen we graag lezen en baseert daar zijn tips op.

Flipboard 4.0 is gratis te downloaden uit de Play Store en de App Store.

  • Flipboard 4.0

Warmetruiendag (Clo)

Heb je het weleens gehad dat je naar buiten liep en het buiten toch ander weer was dan je zelf had ingeschat? Je loopt nietsvermoedend met een dun shirtje op weg naar jouw afspraak en het blijkt toch echt warmetruienweer te zijn. De app Warmetruiendag kan ervoor zorgen dat dit niet meer voorkomt. De app geeft je namelijk informatie over wat voor weer het is en hoe je je daar het best op kunt kleden.

Warmetruiendag (clo)

Warmetruiendag (Clo) is gratis te downloaden uit de Play Store.

  • Warmetruiendag (Clo)

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.