Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #50

Geschreven door
Geplaatst op25 februari 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Kamergotchi.

Sowdan

Als je een overboeking van de ene bank naar de andere bank doet, dan moet je vaak enige tijd wachten voordat het geld bij de andere bank is aangekomen. Helaas zien we anno 2017 nog altijd niet realtime betalingen binnenkomen, maar Sowdan maakt daar verandering in. De app maakt gebruik van iDEAL, waardoor je nooit meer hoeft te wachten op jouw geld.

Sowdan is gratis te downloaden uit de Play Store en de App Store.

  • AH Afteling App

Gboard

Gboard is geen nieuwe app, maar we konden hem niet uit dit artikel weglaten. Sinds deze week is de toetsenbord-app namelijk ook voorzien van een Nederlandse versie. Het voordeel aan de Nederlandse uitvoering van Gboard, is dat je nu gebruik kunt maken van autocorrectie en woordvoorspelling.

Gboard is gratis te downloaden uit de Play Store en de App Store.

  • Gboard

Kamergotchi

Arjen Lubach is hot en als hij een nieuwe applicatie aankondigt in zijn programma Zondag Met Lubach, dan is dat binnen no time een grandioos succes. Dat bewees de Bekende Nederlander wel met de app Kamergotchi waarin je een lijsttrekker in leven moet zien te houden door hem of haar aandacht, eten of kennis te geven. Van Geert Wilders tot Mark Rutte, je komt ze allemaal tegen in deze app.

Kamergotchi is gratis te downloaden uit de Play Store en de App Store.

  • Kamergotchi

Ava

Ava is een app waar doven en slechthorenden ongetwijfeld blij van zouden kunnen worden. De app zorgt ervoor dat er een soort van ondertiteling tevoorschijn komt bij gesprekken. Je kunt kiezen uit de taal Engels, Frans en Nederlands. Zodra iemand vervolgens iets zegt, krijg je met deze app dus de ondertiteling van dat gesprek te zien. Van Ava is een gratis uitvoering met maximaal 5 uur groepsgesprekken. Om van alle functies gebruik te kunnen maken, betaal je dertig dollar per maand.

Ava

Ava is gratis te downloaden uit de Play Store en de App Store.

  • Ava

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.