Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bèta Android 7.1.2 nu ook beschikbaar voor de Google Nexus 6P

Geschreven door
Geplaatst op26 februari 2017, 16:35 CategorieAndroid

Het is voor eigenaars van de Google Nexus 6P nu ook mogelijk zich aan te melden voor het Android-bètaprogramma van Android 7.1.2. De update is behoorlijk groot, namelijk ruim 1,2 GB, en kan voor instabiele software zorgen.

Download Android 7.1.2 voor de Google Nexus 6P

Mocht je nog altijd gebruikmaken van de Google Nexus 6P-phablet en ben je geïnteresseerd in de nieuwste Android-software, dan was je mogelijk vorige maand flink teleurgesteld toen het bètaprogramma van Android 7.1.2 werd gelanceerd voor allerlei toestellen — behalve de Nexus 6P. Maar daar is nu verandering in gekomen. Google heeft namelijk laten weten dat de software inmiddels ook is geoptimaliseerd voor de oudere phablet, waaronder eigenaars van het toestel nu dus ook de nieuwste Android-software kunnen testen.

Wanneer je je toestel aanmeldt, krijg je vanzelf de melding dat je een update kunt downloaden. Blijf wel goed opletten: naast het feit dat je direct wat ruimte gereserveerd moet hebben voor de nieuwe software, is het ook zo dat de bèta instabiele updates met zich mee kan brengen. Echter, tot op heden is het nog niet voorgekomen dat toestellen helemaal onbruikbaar waren na de updates, maar het is en blijft iets om in je achterhoofd te houden. Wil je je aanmelden voor de bèta, dan kan dat via deze pagina op de websites van Google.

  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.