Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bèta van VLC op Android ondersteunt schermverhouding LG G6

Geschreven door
Geplaatst op28 februari 2017, 9:29 CategorieApplicaties

De makers van de VLC-mediaspeler op Android hebben een grote update uitgebracht voor de populaire applicatie, die veel functies toevoegt. Zo wordt onder meer de schermverhouding van de onlangs aangekondigde LG G6 ondersteund (18:9 in plaats van 16:9).

Download de update voor de bèta van VLC

Het team achter de VLC-mediaspelerapplicatie op Android heeft vandaag een grote update uitgebracht voor de bèta-versie van de populaire Android-app. Mochten de toegevoegde functies goed werken, dan zullen ze snel worden uitgerold naar de stabiele versie. Zo hebben de makers ondersteuning toegevoegd voor de aparte schermverhouding van de onlangs aangekondigde LG G6. Daarnaast kunnen gebruikers de vertraging in de audio en ondertiteling nu opslaan voor elk bestand dat ze willen afspelen met de populaire mediaspeler.

Daarnaast is er een DayNight-modus toegevoegd en is de notificatie voor het verlagen van het volume weggehaald. Daarnaast kunnen nummers worden overslagen door dubbel te tappen op het scherm of door het scherm even ingedrukt te houden. Ook ondersteunt de populaire mediaspeler 360-graden-video’s en werkt de applicatie met voice search via Google Now. Tevens is er ondersteuning voor Android Auto in deze versie. Het is nog niet bekend wanneer ontwikkelaar VideoLabs de update uitbrengt voor de stabiele versie van VLC.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.