Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Kobo Plus abonnement biedt onbeperkt lezen voor 9,99 euro per maand

Geschreven door
Geplaatst op22 februari 2017, 10:34 CategorieSoftware

Bol.com en Rakuten Kobo hebben samen een nieuw ebook-abonnement ontwikkeld. Voor een vast bedrag van 9,99 euro per maand hebben boekenliefhebbers de beschikking over een groot aanbod digitale boeken (ebooks); van nieuwe releases en bestsellers tot de favoriete klassiekers van Nederlandstalige en internationale bodem. Het abonnement, genaamd ‘Kobo Plus’, is 30 dagen gratis uit te proberen. 

In 2014 integreerden bol.com en Kobo al hun leessystemen waardoor het mogelijk werd om via alle devices, zonder ‘kabeltjes’, direct toegang te hebben tot het aanbod ebooks. Het nieuwe ebook-abonnement is een volgende stap in het nog toegankelijker maken van dit aanbod boeken. Het biedt bij de lancering meer dan 40.000 verschillende ebooks waaronder ruim 16.000 Nederlandstalige titels. Tot het assortiment behoren ook de nieuwste en meest populaire boeken, waaronder ‘De Greppel’ van Herman Koch, ‘Judas’ van Astrid Holleeder, ‘Huidpijn’ van Saskia Noort, ‘DJ’ van Kluun, ‘De ijsmakers’ van Ernest van der Kwast en ‘Knielen op een bed violen’ van Jan Siebelink. Het aantal titels zal in de komende maanden blijven groeien.  

Voor de verdeling van de opbrengsten van het ebook-abonnement is, in samenwerking met  vooraanstaande Nederlandse uitgeverijen, een model ontwikkeld waarbij ook voor auteurs een aantrekkelijk perspectief wordt geboden. Daarnaast heeft de nauwe samenwerking met de uitgeverijen ervoor gezorgd dat het abonnement al op de dag van lancering het grootste aanbod ebooks bevat in Nederland. Als lezer ontvang je niet alleen toegang tot een kwalitatief hoogwaardig aanbod ebooks, maar ook aanbevelingen voor boeken die aansluiten bij je leesvoorkeur. Omdat het aanbevelen van boeken in dit abonnement draait om relevantie voor de lezer en niet om de prijs of populariteit van een titel, krijg je als gebruiker optimaal de kans om nieuwe boeken en auteurs te ontdekken.

Meer informatie over het ebook-abonnement van bol.com en Kobo is te vinden via: bol.com/koboplus.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.