Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Design verklapt van de Samsung Galaxy S8 door app van Samsung’

Geschreven door
Geplaatst op20 februari 2017, 19:04 CategorieAndroid

Er is een designdocument naar buiten gebracht waarop we mogelijk het design van de onaangekondigde Samsung Galaxy S8 te zien krijgen. Op de afbeelding is te zien dat het toestel in kwestie dunne randen heeft, zoals de geruchten al hadden verspreid.

Design van Samsung Galaxy S8 gelekt – gerucht

Er is een applicatie van Samsung gelekt op maandag, de Secure Folder voor de Galaxy S7, waar de onderstaande afbeelding in te zien is. Op die afbeelding is te zien hoe de Samsung Galaxy S8 er mogelijk uit komt te zien, aangezien de Secure Folder-app ook bestemd is voor die S8 en S8 Plus. Zoals je hieronder kunt zien lijkt het toestel in kwestie inderdaad op hetgeen dat geruchtenmakers al maanden verspreiden, waaronder de dunne randen aan de zij-, boven- en onderkanten. Dit is de eerste keer dat er iets lekt vanuit Samsung zelf.

Alle informatie die we tot nu toe weten over de Samsung Galaxy S8, is afkomstig uit het geruchtencircuit (behalve het gedeelte over Bixby, maar dat heeft meer betrekking tot de persoonlijke assistent dan de grote smartphone). De verwachting is dat we de Samsung Galaxy S8 en de Galaxy S8 Plus eind maart gepresenteerd gaan zien worden in New York, tijdens een door Samsung georganiseerd evenement. Eerder bevestigde de Zuid-Koreaanse fabrikant al dat de S8 niet te zien zal zijn tijdens Mobile World Congress 2017 in Barcelona.

Alle phablets en tablets die Samsung in Nederland verkoopt vind je in onze tablet database. Hier kun je ook alle tablets en phablets vergelijken.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)

Reacties

  1. Xeviio Lie-Atjam
    22 februari, 2017 om 19:12

    Het design is nu ook in samsung internet 5.2.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.