Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste afbeeldingen van Huawei MediaPad T3 online verschenen

Geschreven door
Geplaatst op20 februari 2017, 10:21 CategorieAndroid

Dit weekend zijn er drie afbeeldingen online verschenen waarin we de onaangekondigde Huawei MediaPad T3 te zien krijgen. Echter, de tablet op de foto heeft het merk Honor meegekregen, maar heeft nog wel hetzelfde modelnummer.

Dit is de Huawei MediaPad T3

In januari kwam de tablet ineens in het nieuws: de Huawei MediaPad T3. Destijds waren de specs al gelekt, met het idee dat de fabrikant de tablet in februari zal gaan aankondigen tijdens MWC 2017, dat eind februari plaatsvindt. Dit weekend is de tablet nogmaals vroegtijdig naar buiten gekomen en wel door de Chinese communicatiewaakhond. De organisatie heeft het product namelijk getest en daar horen meestal een aantal afbeeldingen bij. Dat is nu ook het geval, waardoor we alvast kunnen zien hoe de tablet eruit ziet.

Het meest opvallend aan de tablet is dat het merk van Honor aan de voorkant prijkt, terwijl het modelnummer, KOB-L09, nog altijd hetzelfde is. Dat betekent niet dat we deze tablet straks ook onder het Honor-merk kunnen kopen in Nederland. Honor is namelijk een goed presterend merk in China, terwijl Huawei het weer in het westen beter doet. En aangezien Honor onderdeel van Huawei is, is het dus goed te verklaren waarom één product met hetzelfde modelnummer twee merken kan hebben. Check de afbeeldingen hieronder.

  • Delen:
Huawei MediaPad T3 10
Android Nougat (7.x)
Huawei MediaPad T3 7
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.