Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Eerste echte foto’s Samsung Galaxy Tab S3 uitgelekt’

Geschreven door
Geplaatst op21 februari 2017, 0:31 CategorieAndroid

De eerste echte foto’s van de nieuwe Samsung Galaxy Tab S3 lijken te zijn uitgelekt. Het nieuwe vlaggenschip van de Koreaanse producent zal waarschijnlijk tijdens het Mobile World Congress worden onthuld. Dit congres vindt pas over een week plaats.

Premium ‘look en feel’

Sammobile wist de hand op de plaatjes te leggen. Ze laten een tablet zien met dezelfde premium ‘look en feel’ als de vorige Tab S-varianten. De Androidtablet is naar buiten gekomen via een overheidssite van Taiwan, waar de tablet moest worden gekeurd voordat hij de markt op mag in dat land. Deze instantie heeft de Galaxy Tab S3 (SM-T820) nu goedgekeurd. Het gaat hier om een wifi-model; het is niet helder of er ook nog een 4G-model wordt uitgebracht in Taiwan. Het ligt wel in de verwachting dat dat hier gebeurt.

Metaal en glas

De plaatjes geven een aardig beeld, dat we overigens al kennen van diverse gelekte persrenders en een gelekte handleiding. De tablet lijkt gemaakt te zijn van metaal en glas, net als de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge.

Een of twee schermformaten?

De tablet zou volgens eerdere geruchten net als de vorige generaties in twee schermformaten worden uitgebracht, 8 inch en 9.7 inch. Dit lek laat echter alleen een 9.7-inch tablet zien. Die zou volgens de geruchtenmachine een schermresolutie krijgen van 2048 x 1536 pixels. De drijvende kracht wordt een Qualcomm Snapdragon 820-processor, geholpen door 4GB ram. Het interne opslaggeheugen zou 64 GB omvatten en aan de achterkant treffen we een 12-megapixelcamera aan. Aan de voorkant zit een 5-megapixelcamera voor selfies.

  • Delen:
Samsung-Galaxy-Tab-S3-2
Samsung Galaxy Tab S3
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.