Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste foto’s van Lenovo Yoga 720 opgedoken

Geschreven door
Geplaatst op8 februari 2017, 9:28 CategorieWindows

Er zijn foto’s opgedoken waarop we mogelijk voor het eerst de convertible Lenovo Yoga 720 aantreffen, de opvolger van de Yoga 710. Mogelijk wordt dit apparaat tijdens Mobile World Congress 2017 aangekondigd.

Foto’s tonen Lenovo Yoga 720

De CES hebben we net achter de rug, en dus is het tijd om vooruit te kijken naar wat Mobile World Congress 2017 ons gaat brengen. Mogelijk is dat onder meer de Lenovo Yoga 720, aangezien er vandaag foto’s van dat apparaat zijn gelekt. De foto’s, die we hieronder hebben geplaatst, zijn afkomstig van het Italiaanse NotebookItalia. Ook zijn er al enkele specs naar buiten gekomen. Ook dit apparaat zal in twee schermformaten moeten gaan verschijnen. Het kleine formaat zou een scherm van 13,3-inch krijgen; de grote versie eentje van 15,6-inch.

De Lenovo Yoga 720 zou in de kleuren grijs, zilver en goud worden uitgebracht. Daarnaast lijkt deze convertible veel op de vorig jaar uitgebrachte 710, maar dan met de toevoeging van een vingerafdrukscanner aan de rechterkant. Het kleine model krijgt een Intel Core i5-processor, terwijl het grote model een i7-processor krijgt. Verder krijgen consumenten de keuze uit 8 of 16 GB aan werkgeheugen en 256 of 512 GB aan opslagruimte (ssd). Het 15″-model zou ook gaan beschikken over de grafische kaart NVIDIA GeForce GTX 1050, met 2 GB vram.

  • Delen:
Lenovo Yoga 720 (13 inch)
Windows 10
Lenovo-Yoga-720-15-2
Lenovo Yoga 720 (15 inch)
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.