Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Evenement WWDC 2017 van Apple begint op 5 juni 2017

Geschreven door
Geplaatst op16 februari 2017, 22:24 CategorieiPad

Apple heeft bekend gemaakt wanneer de Worldwide Developers Conference (WWDC) van start zal gaan dit jaar: vanaf 5 juni. Het evenement zal een aantal dagen duren en eindigen op 9 juni.

WWDC 2017: van 5 tot en met 9 juni

Apple heeft donderdag bekend gemaakt wanneer de Worldwide Developers Conference zal plaatsvinden dit jaar. Het evenement begint op 5 juni 2017 en zal enkele dagen later, op 9 juni in de avond, afgelopen zijn. Tijdens dit evenement, dat geheel in het teken staat van ontwikkelaars, presenteert het bedrijf uit Cupertino vaak zijn nieuwste versie van het mobiele besturingssysteem. Over iOS 11 is al wat in het nieuws verschenen en over enkele maanden horen we dus of die geruchten kloppen. In de komende weken horen we ongetwijfeld meer.

Mocht Apple eenzelfde agenda aanhouden als voorgaande jaren, dan krijgen we op 5 juni direct te horen wat we moeten weten over iOS 11 (en de andere besturingssystemen van het bedrijf). Apple heeft al aangegeven dat het evenement in het teken staat van ‘alle platformen’, dus we verwachten ook nieuws over tvOS en watchOS tijdens WWDC. Omdat niet iedereen erbij kan zijn, zal Apple ook het evenement gaan livestreamen. De kaarten voor het event worden vanaf 27 maart verkocht en zullen even duur zijn als het jaar ervoor.

  • Delen:
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.