Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fallout Shelter verschijnt deze week ook voor Windows 10

Geschreven door
Geplaatst op6 februari 2017, 9:15 CategorieGaming

De game Fallout Shelter, die eerder uitgebracht werd voor Android en iOS, verschijnt deze week ook voor Windows 10-apparaten. Ook hier zal het spel gratis te downloaden zijn. Het betreft een Xbox Play Anywhere-versie van de titel.

Fallout Shelter voor Windows 10

De game Fallout Shelter verschijnt deze week, waarschijnlijk morgen ergens in de middag, voor Windows 10. Fallout Shelter is een soort Tiny Tower, maar dan in de stijl van de Fallout-serie. Je moet als speler, in de rol van een soort huismeester, je tijd en materialen managen om het zo lang als mogelijk uit te houden in een Vault. Een Vault is een plek waar een groep mensen in zitten en altijd verblijven, om zodoende de nucleaire oorlog te kunnen overleven. De game is verkrijgbaar voor zowel Android als iOS, en heeft inmiddels ook veel updates gekregen.

Of de Windows 10-versie ook direct alle updates meeneemt, is op moment van schrijven onduidelijk. Wel is het zo dat toen de Android-versie werd gelanceerd, die meteen de updates meekreeg van de iOS-versie. Fallout Shelter voor Windows 10 is een Xbox Play Anywhere-titel en dat betekent dat je het spel ook kunt spelen op de Xbox One-spelcomputer en savegames en achievements kunt synchroniseren tussen de verschillende systemen. Het spel zal gratis te downloaden zijn, maar bevat uiteraard wel enkele, niet storende, digitale aankopen.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 4
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.