Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Veel foto’s online verschenen waar de Galaxy S8 mogelijk op te zien is

Geschreven door
Geplaatst op22 februari 2017, 9:23 CategorieAndroid

Op Twitter zijn er een aantal foto’s opgedoken waarop we mogelijk de Samsung Galaxy S8 te zien krijgen. Ook is er zeker één nepfoto in omloop. De nieuwe smartphonelijn moet eind maart worden aangekondigd, aldus het geruchtencircuit.

Is dit de Samsung Galaxy S8?

Er zijn de laatste paar dagen een aantal foto’s online verschenen waarop de Samsung Galaxy S8 mogelijk te zien is. Het is op dit moment niet te controleren of we hier met het echte toestel te maken hebben of niet — maar de foto’s laten wel een toestel zien die overeenkomt met eerder gelekte informatie, en renders van het apparaat. Zo zijn de randen aan de zijkant behoorlijk dun en de randen aan de boven- en onderkant ook. De foto’s zijn mogelijk afkomstig van een fabrikant van schermbeschermers, maar dat lijkt een beetje ongebruikelijk.

Daarnaast is er zeker één nepfoto opgedoken. Deze foto is gefabriceerd op basis van een echte foto, maar dan aangepast naar wat we tot nu toe weten over de Galaxy S8. Mogelijk geeft deze foto wel een idee van wat we kunnen verwachten van de phablet, maar het is het toestel dus niet. Samsung heeft laten weten dat de S8 niet tijdens Mobile World Congress 2017 zal worden aangekondigd. Wanneer dan wel, is officieel nog niet bekend. Het geruchtencircuit meldt dat de fabrikant eind maart een evenement organiseert voor de onthulling.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.