Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Galaxy S8 Plus gaat beter presteren dan reguliere Galaxy S8’

Geschreven door
Geplaatst op6 februari 2017, 10:01 CategorieAndroid

Samsung denkt naar verluidt dat de Galaxy S8 Plus het dit jaar beter zal gaan doen dan de reguliere Samsung Galaxy S8. En dat terwijl beide versies van de smartphone waarschijnlijk een scherm groter dan 5,5-inch gaan krijgen.

‘Galaxy S8 Plus gaat het beter doen dan Galaxy S8’

Samsung zou breder willen inzetten op de grootste van de twee aankomende versies van de Galaxy S8, die waarschijnlijk eind maart worden aangekondigd. Het bedrijf is er namelijk van overtuigd dat de grote versie meer in trek zou zijn bij de consument. Dat baseert het bedrijf mogelijk op de populariteit van de grotere versies van de Galaxy S6 en Galaxy S7, die veel beter hebben gepresteerd dan de fabrikant van tevoren had bedacht. Echter, dit jaar zouden allebei de versies van de S8 grote schermen gaan meekrijgen, aldus de geruchten.

Over de Samsung Galaxy S8 wordt namelijk gezegd dat die in twee versies zal verschijnen. De ‘reguliere’ versie zou een groot scherm van 5,7-inch gaan meekrijgen, terwijl de nog grotere versie voorbij de 6-inch moet gaan en mogelijk een schermformaat van 6,2-inch krijgt. De vraag is nu natuurlijk of de consumenten daadwerkelijk zitten te wachten op een toestel dat echt het formaat van een tablet achterna gaat, of dat ze nu ineens gaan kiezen voor een schermformaat waar ze al mee bekend zijn, namelijk het formaat van 5,7-inch. De tijd zal het leren.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.