Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Galaxy Tab S3 krijgt door AKG afgestelde speakers aan boord’

Geschreven door
Geplaatst op13 februari 2017, 9:45 CategorieAndroid

Het ziet ernaar uit dat de speakers op de onaangekondigde Galaxy Tab S3 zijn afgesteld door de audio-experts van het bedrijf AKG. Dat zou niet vreemd zijn: AKG werd in 1994 gekocht door Harman en beide bedrijven zijn inmiddels in handen van Samsung.

AKG stelt speakers af op Galaxy Tab S3 – gerucht

Er is iets meer informatie over de Samsung Galaxy Tab S3 naar buiten gekomen. Waarschijnlijk zijn de speakers afgesteld door het audiomerk AKG. Dat blijkt uit documenten die zijn in te zien bij de FCC, de Amerikaanse communicatiewaakhond. Op één van de afbeeldingen van de tablet bij de instantie, is het logo van AKG te zien. Mocht dit kloppen, dan is dit niet vreemd. Het merk is namelijk in handen van audiomerk Harman, dat op zijn beurt sinds kort in handen is van de Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung.

Over de specs is ook al het één en ander naar buiten gekomen:

  • een scherm van 9,6-inch;
  • een schermresolutie van 2048 bij 1536 pixels;
  • Qualcomm Snapdragon 820-processor;
  • 4 GB aan werkgeheugen;
  • twaalf megapixel-camera (achterkant);
  • vijf megapixel-camera (voorkant);
  • meegeleverde S Pen (stylus);
  • Android 7.1 Nougat.

Daarnaast moet de tablet ook een stuk dunner worden dan zijn voorganger. Bovendien zouden er modellen worden uitgebracht die alleen wifi ondersteunen, plus modellen die zowel wifi als 4g ondersteunen. Uiteraard heeft Samsung niet op de geruchten gereageerd.

  • Delen:
Samsung-Galaxy-Tab-S3-2
Samsung Galaxy Tab S3
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.