Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Gelekt logo bevestigt de naam van de Samsung Galaxy S8 Plus’

Geschreven door
Geplaatst op13 februari 2017, 9:21 CategorieAndroid

Er is een logo opgedoken dat mogelijk de naam van de Samsung Galaxy S8 Plus bevestigt, laat techjournalist Evan Blass weten. Samsung heeft niet gereageerd op het gerucht en heeft de naam dus zelf nog niet bevestigd.

Logo Samsung Galaxy S8 Plus opgedoken

Normaliter zijn logo’s niet heel bijzonder als het om nieuwe toestellen gaat. Desondanks kunnen sommige gelekte logo’s, wanneer blijkt dat ze kloppen, nog wel eens wat opvallende informatie naar buiten brengen. Zo is er dit weekend een logo verschenen van de onaangekondigde Samsung Galaxy S8 Plus. Het logo laat dezelfde naam zien, maar bevat bijvoorbeeld de term ‘Edge’ weer niet. En dat terwijl de verwachting is dat Samsung wederom smartphones met gebogen schermranden gaat presenteren — maar dan zonder de aanduiding in de naam.

Daarnaast zou de naam in dit logo kunnen bevestigen dat we dit jaar twee toestellen met gebogen schermranden kunnen gaan zien, aangezien Samsung dus geen onderscheid lijkt te gaan maken. De Plus in de naam zou kunnen slaan op een groter scherm (mogelijk tot 6,2-inch) of wellicht andere functies, zoals Apple ook doet met zijn Plus-lijn. Echter, alles wat we hier opschrijven valt in de categorie ‘geruchten en speculatie’. Naar verluidt zal Samsung de Samsung Galaxy S8 Plus in maart of april gaan aankondigen in New York.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.