Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Gelekte afbeeldingen laten LG G6 van alle kanten zien’

Geschreven door
Geplaatst op6 februari 2017, 9:06 CategorieAndroid

Er zijn afbeeldingen gelekt waarop we mogelijk de LG G6 van alle kanten kunnen bekijken. Het toestel wordt mogelijk tijdens MWC aangekondigd. De Mobile World Congress van dit jaar vindt plaats in Barcelona, aan het einde van februari.

Bekijk de LG G6 van alle kanten

Dit weekend zijn er een aantal afbeeldingen gelekt waarop we mogelijk de LG G6 van alle kanten kunnen bekijken. Er waren al afbeeldingen en renders van de onaangekondigde phablet naar buiten gebracht, maar we hebben tot op heden nog niet eerder zo’n goed zicht op het design van de smartphone gekregen (ervan uitgaande dat dit het echte toestel is). De gelekte afbeeldingen, die je hieronder kunt bekijken, laten in elk geval een toestel zien dat overeenkomt met het toestel dat al eerder te zien was, dus dat geeft het geheel wat meer lading mee.

Over de LG G6 wordt gezegd dat het een opvallend scherm krijgt. De grootte is niet zo afwijkend met zijn 5,7-inch, het gaat meer om de schermverhouding van 18:9. Daardoor zou het scherm een veel groter breedbeeldeffect kunnen creëren dan andere smartphones van dit moment. De resolutie zou 1.440 bij 2.880 pixels moeten zijn, wat neerkomt op een uiterst scherpe pixeldichtheid van 564 pixels per inch. LG zou de techniek QHD+ noemen. Ook zou het apparaat een compacte body krijgen, evenals een goede camera op de achterkant.

  • Delen:
LG G6
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.