Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gelekte render laat Galaxy Tab S3 met toetsenbord zien

Geschreven door
Geplaatst op22 februari 2017, 9:46 CategorieAndroid

Er is een render opgedoken waarop we mogelijk de Samsung Galaxy Tab S3 met zijn toetsenbord te zien krijgen. De kans is groot dat Samsung deze tablet tijdens Mobile World Congress 2017 zal gaan aankondigen.

Galaxy Tab S3 met toetsenbord – render

Het duurt nu niet lang meer voordat Mobile World Congress 2017 van start gaat. Tijdens dat evenement zullen er een aantal fabrikanten hun nieuwe producten voor de komende maanden gaan presenteren, waaronder LG, Lenovo en Samsung. Samsung zal er naar alle waarschijnlijk zijn nieuwste tablet (of misschien wel tablets!) gaan presenteren: de Samsung Galaxy Tab S3. Eerder kwam al naar buiten dat er een aansluiting voor een toetsenbord aan de zijkant van het apparaat zit. En vandaag staat dan de eerste render online waarop we dat te zien krijgen.

Wanneer de tablet horizontaal wordt geplaatst kan er dus waarschijnlijk een toetsenbord aan worden gekoppeld, zoals je hierboven kunt zien. Het is nog niet bekend hoe dat toetsenbord precies wordt bevestigd en hoe de tablet rechtop blijft staan, maar een eerste indruk leert ons dat het systeem wat wegheeft van de iPad Pro van Apple (of misschien wel de Galaxy TabPro S van Samsung zelf). Daarnaast lijkt de render te bevestigen dat je straks ook een sim-kaart in het apparaat kunt stoppen en dat de Samsung Notes-app wordt meegeleverd.

  • Delen:
Samsung-Galaxy-Tab-S3-2
Samsung Galaxy Tab S3
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.