Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gelekte render vlak voor MWC-presentatie laat LG G6 in drie kleuren zien

Geschreven door
Geplaatst op25 februari 2017, 14:58 CategorieAndroid

Twitterreporter Evan Blass (@evleaks) heeft een persfoto gepubliceerd van de LG G6, die op het MWC komende week zal worden onthuld. De foto laat zien dat het toestel in drie kleuren wordt uitgebracht.

Wit, zwart en zilver

Mystic white, Astro black, en Ice platinum zijn de kleuren, oftewel wit, zwart en zilver. Meer wordt er niet onthuld door Blass, maar de achterkanten van het nieuwe vlaggenschip van LG zijn in ieder geval goed te zien.

Bijzondere beeldschermverhouding

De LG G6 zou een opvallend scherm krijgen met een diagonaal van 5,7-inch. Dat zou echter worden vervat in een kader met een schermverhouding van 18:9. Daardoor zou het scherm een veel groter breedbeeldeffect kunnen creëren dan andere smartphones van dit moment. De resolutie zou 1.440 bij 2.880 pixels moeten zijn, wat neerkomt op een uiterst scherpe pixeldichtheid van 564 pixels per inch. LG zou de techniek QHD+ noemen. De schermverhouding zou het toestel in staat stellen om het te verdelen in twee perfecte vierkanten die allebei iets anders tonen. Ook zou het apparaat een compacte body krijgen, die niet heel veel groter wordt dan de LG G5.

UX 6.0

Op de LG G6 staat Android 7.0, met daarbij een vernieuwde user interface van LG, UX 6.0. LG heeft beloofd hier alles over te laten zien tijdens het komende Mobile World Congress.

  • Delen:
LG G6
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.