Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gelekte video toont Samsung Galaxy S8 in werking

Geschreven door
Geplaatst op27 februari 2017, 13:22 CategorieAndroid

Er is online een video verschenen waarin de we Samsung Galaxy S8 in werking kunnen bekijken. Het toestel wordt 29 maart aangekondigd. Het toestel in de video werkt, waardoor dit het beste voorproefje van het apparaat op dit moment is.

Samsung Galaxy S8 vastgelegd op video

Online is er een video verschenen waarin we mogelijk kennismaken met een werkende variant van de Samsung Galaxy S8. In de video, die enkele seconden duurt, zien we een witte Galaxy S8 die aan staat en erg lijkt op het toestel dat de geruchtenmolen inmiddels geschetst heeft. Hoewel er geen nieuwe informatie over de S8 wordt gegeven in de video, is het natuurlijk wel zo dat het tof is om naar te kijken — dit is het beste voorproefje dat je kunt krijgen voor de aankondiging op 29 maart tijdens een speciaal evenement in New York City.

Het is niet bekend hoe degene in de video aan de Samsung Galaxy S8 gekomen is. Wel is duidelijk te zien dat het scherm wordt omringd door dunne randen aan de zijkanten. Ook de randen aan de boven- en onderkant zijn niet heel dik, waardoor dit nog wel eens een goede representatie kan zijn geweest van de phablet. Eerder verscheen er ook video van de S8, waarin we al een voorproefje kregen. Beide video’s staan in dit bericht. Hierboven zie je de nieuwe video en hieronder zie je de eerder online geplaatste video met daarin de Galaxy S8.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.