Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google bevestigt datum van evenement Google I/O 2017

Geschreven door
Geplaatst op16 februari 2017, 9:28 CategorieAndroid

Google heeft bevestigd dat het evenement Google I/O inderdaad op 17 mei 2017 van start zal gaan en vervolgens nog enkele dagen zal duren. Eerder lanceerde de zoekmachinegigant al een uitgebreide puzzel waarin de datum verstopt zat.

Google I/O 2017: vanaf 17 mei

Eind vorige maand lanceerde Google een ingewikkelde puzzel op Twitter. De uitkomst van die puzzel was het antwoord op de vraag wanneer Google I/O zou gaan houden dit jaar. Fervente puzzelaars kwamen er al snel achter dat het grote evenement op 17 mei 2017 zal gaan plaatsvinden, maar tot vandaag had Google nog niet laten weten of die datum ook daadwerkelijke klopte of niet. Maar nu dus wel: de zoekmachinegigant heeft op een website laten weten dat I/O vanaf 17 van start gaat en doorgaat tot en met 19 mei 2017.

Google I/O is een conferentie voor ontwikkelaars, waar doorgaans interessante informatie over nieuwe producten uit voortvloeit. Vorig jaar introduceerde de softwaregigant tijdens het evenement Google Home, Allo en Duo en legde het bedrijf de nadruk op machine learning. Wat er dit jaar wordt gepresenteerd, is helaas niet met zekerheid te zeggen. Mocht je bij het evenement aanwezig willen zijn, dan maak je vanaf 22 februari kans op. Wanneer je je voor die datum hebt aangemeld, doe je mee met de kaartenloterij.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.