Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Photos op Android ontvangt opnieuw ontworpen albumstab

Geschreven door
Geplaatst op3 februari 2017, 9:55 CategorieApplicaties

Google heeft een update uitgebracht voor Google Photos op Android, die een opnieuw ontworpen albumstab heeft toegevoegd. Voortaan moet het gemakkelijker zijn om je weg te vinden binnen de foto-applicatie.

Download de update voor Google Photos

Google heeft een update uitgebracht voor de Android-versie van Google Photos. Het bedrijf heeft de albumstab opnieuw ontworpen, waardoor het gemakkelijker moet zijn om je weg te vinden. De tab is nu onderverdeeld in drie secties. Zo kun je nu bijvoorbeeld alle foto’s die staan opgeslagen op je apparaat op verschillende manieren doorzoeken (op locatie of mensen bijvoorbeeld), heb je een compleet overzicht van de foto’s die zijn gemaakt met andere applicaties (zoals bijvoorbeeld Instagram) en laat de derde sectie de echte fotoalbums zien.

De mensen die vaak foto’s maken met andere applicaties, zullen wellicht merken dat het zoeken naar die foto’s iets sneller gaat. Voorheen moest je namelijk nog een menu in duiken voordat je bij die foto’s terechtkwam. En hoewel die andere twee secties al aanwezig waren binnen deze tab, zijn ze nu weer net even overzichtelijker gepresenteerd, met grotere foto’s bovenin bijvoorbeeld. Daardoor is het mogelijk twee keer zoveel foto’s in beeld te brengen dan voorheen mogelijk was. Wanneer deze update naar de iOS-versie van de app zal komen, is niet bekend.

  • Google Photos
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.