Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Play laat beter zien wanneer een game of app in de aanbieding is

Geschreven door
Geplaatst op11 februari 2017, 10:44 CategorieAndroid

De apps en games in de Google Play Store laten voortaan beter zien wanneer een product in de aanbieding is. Mocht een product in de aanbieding zijn, dan zul je voortaan twee prijzen aan de rechterkant van de kaart in de winkel zien.

Twee prijzen in Google Play Store

Hoewel de Google Play Store een steeds betere ervaring presenteert aan zijn gebruikers, is de winkel bij lange na nog niet perfect. Maar het wordt dus wel steeds beter. Zo heeft Google aan het einde van deze week een update aan de digitale winkel doorgevoerd, die daardoor beter kan laten zien wanneer een game of app in de aanbieding is. Wanneer je door de kaarten in de winkel scrolt, dan zul je namelijk aan de rechterkant twee prijzen aantreffen tijdens een aanbiedingsperiode. De prijs met een streep erdoorheen is de oude prijs.

De nieuwe prijs staat er naast, waardoor het voor een consument meteen duidelijk is wat de oude prijs was en wat de nieuwe prijs is. Deze functie is niet geheel nieuw voor Google Play, aangezien die al aanwezig was op de andere afdelingen, zoals Films en Boeken. Opvallend genoeg zijn momenteel alleen games met een Batman-thema in de aanbieding binnen de Google Play Store. Of dat komt doordat er verder niets in de aanbieding is, is momenteel onduidelijk. Naast de app, zal de winkel op het web ook voortaan twee prijzen laten zien.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.