Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google werkt aan een desktopversie van berichtendienst Google Allo

Geschreven door
Geplaatst op24 februari 2017, 9:18 CategorieApplicaties

Google werkt momenteel aan een desktopversie van de berichtendienst Google Allo, waardoor je de chatapp ook op je pc kunt gebruiken. Wanneer de dienst naar de pc komt, is echter niet bekend.

Google Allo op pc gebruiken

Google Allo is een relatief jonge berichtendienst van Google die je momenteel alleen op Android of iOS kunt gebruiken. Wil je berichten sturen via je pc, zoals je dat bijvoorbeeld doet met WhatsApp, Telegram of Signal, dan is dat nu nog niet mogelijk. Maar in de toekomst komt daar verandering in laat Nick Fox, die bij Google werkt aan communicatiediensten, weten via Twitter. De beste man heeft namelijk laten weten dat er aan een desktopversie van de berichtendienst wordt gewerkt. Helaas is nog niet bekendgemaakt wanneer die applicatie zal verschijnen.

Op de bovenstaande afbeelding zien we een vroeg prototype van de berichtendienst op pc. Op die afbeelding is te zien dat Google Allo in een browser wordt gebruikt (toevallig in de Safari-browser van Apple). Daardoor leeft de gedachte dat Allo dus als webapplicatie wordt gelanceerd (zoals WhatsApp destijds gelanceerd werd op pc). Desondanks zou je moeiteloos moeten kunnen wisselen tussen de pc- en mobiele versie van de app. Het wachten is nu totdat Google bekendmaakt wanneer we de app kunnen gebruiken op een computer.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.