Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Groove Music op Android en iOS krijgt ontdekkingssectie

Geschreven door
Geplaatst op10 februari 2017, 9:25 CategorieApplicaties

Groove Music heeft een update gekregen op Android en iOS. De muziekstreamingdienst is voorzien van een sectie voor het ontdekken van muziek. Met de nieuwe sectie zou het voor gebruikers gemakkelijker worden gemaakt nieuwe artiesten of nummers te vinden.

Download de update voor Groove Music

Mocht je Groove Music op Android of iOS gebruiken, dan hebben we goed nieuws. De applicatie heeft namelijk een update ontvangen die een nieuwe sectie voor het ontdekken van muziek toevoegt. Je vindt er niet alleen nieuwe en andere nummers, maar ook artiesten. De suggesties worden helaas niet gedaan op basis van je luistergedrag, dus je zult zelf nog de kaf van het koren moeten scheiden. In plaats daarvan kun je nieuwe muziek ontdekken per genre en ben je in staat om per genre een radiostation aan te zetten, zoals op bijvoorbeeld SoundCloud.

Daarnaast kun je nu ook zelfgemaakte afspeellijsten met andere mensen delen en is het mogelijk de afspeellijsten van andere mensen te beluisteren. Uiteraard zijn er ook verschillende bugfixes en prestatieverbeteringen doorgevoerd. Hoewel Groove Music lang niet zo groot is als bijvoorbeeld concurrent Spotify, is het toch goed om te zien dat Microsoft de dienst van nieuwe functies blijft voorzien op alle platformen waarop de app beschikbaar is. Momenteel kun je de dienst gebruiken op zowel Android, iOS als natuurlijk Windows 10 (Mobile).

  • Microsoft Groove
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.