Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Grote update brengt spelers terug naar Pokémon GO

Geschreven door
Geplaatst op21 februari 2017, 17:08 CategorieGaming

Onlangs kwam er een grote update voor Pokémon GO: die update heeft ervoor gezorgd dat veel spelers zijn teruggekeerd. Zo staat het augmentedrealityspel wederom op plek nummer één in de App Store, in sommige regio’s.

Trainers keren terug naar Pokémon GO

Vorige week verscheen er een grote update voor Pokémon GO. Niantic heeft toen tachtig nieuwe Pokémon toegevoegd aan de game, die spelers nu kunnen vangen en trainen. De update heeft zijn werk goed gedaan: niet alleen zijn trouwe spelers heel tevreden, er zijn ook een hoop spelers teruggekeerd naar het populaire augmentedrealityspel. Zo staat GO in sommige regio’s wederom op de eerste plaats van populaire games binnen de App Store, terwijl het in Google Play een mooie derde plek te pakken heeft op moment van schrijven.

Dat meldt onderzoeksbureau Sensor Tower, die apps en games in de gaten houdt en checkt hoe goed ze presteren. Onder andere in Nederland is Pokémon GO wederom ontzettend populair, naast landen als Luxemburg, Groot-Brittannië, Denenmarken en Nieuw-Zeeland. Ondanks het feit dat de introductie van de tachtig nieuwe monsters een gigantische aanwinst is, wachten veel spelers nog altijd op meer gameplayopties, zoals gevechten tegen andere trainers en de mogelijkheid de verschillende monsters met elkaar te ruilen.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.