Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

High-end 5,8″-model van iPhone 8 krijgt mogelijk 3 GB aan werkgeheugen

Geschreven door
Geplaatst op21 februari 2017, 17:26 CategorieiPhone

Er zijn nieuwe geruchten verschenen over de onaangekondigde iPhone 8 van Apple, die later dit jaar op de markt moet verschijnen. De grote, high-end smartphone zou namelijk 3 GB aan werkgeheugen moeten krijgen, evenals tenminste 64 GB aan opslagruimte.

iPhone 8: 5,8-inch, 3 GB ram, 64 GB rom

Er zijn nieuwe geruchten verschenen over de iPhone 8 die dit jaar zou moeten verschijnen. De geruchten versterken de ideeën die al bestaan over de grote smartphone. Waarschijnlijk krijgt het apparaat een scherm van 5,8-inch en zal de thuisknop verdwijnen. De randen van de phablet zouden dun moeten zijn; ook al krijgt het apparaat zo’n groot scherm, hij zou niet heel veel groter moeten worden dan de 4,7-inch iPhone 7. Daarnaast zou de volgende iPhone 3 GB aan werkgeheugen krijgen en tenminste 64 GB aan interne opslagruimte.

Ook zou er een variant op de markt moeten komen met 256 GB aan opslagruimte, maar er zouden geen opties tussenin bestaan. Daarnaast zet Apple goed in op camera’s en zou er een Kinect-achtige camera (bekend van de Xbox-lijn) aan boord zitten, die moet worden gebruikt voor gezichtsherkenning en augmentedrealityfuncties. Ook zou het scherm van oled gemaakt zijn. Het is nog niet duidelijk of de eerdergenoemde duizend dollar is bedoeld voor het model met 64 of 256 GB, maar het lijkt erop dat het toch de 64 GB-variant wordt.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.