Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Honor 6X blijkt geen duurzaam toestel te zijn, laat YouTuber zien

Geschreven door
Geplaatst op2 februari 2017, 9:14 CategorieAndroid

Een YouTuber die erom bekendstaat smartphones en phablets te slopen om te kijken hoe duurzaam ze zijn, sloopt de Honor 6X in zijn nieuwste video. Zo buigt het toestel behoorlijk door, wat direct schade oplevert.

Honor 6X overleeft tests van YouTuber niet

Het YouTube-kanaal JerryRigEverything staat in het teken van tests. De man achter de video laat zien hoe duurzaam bepaalde smartphones en phablets zijn, door ze te bekrassen, te buigen en meer. Het nieuwste slachtoffer van dit kanaal is de Honor 6X, die er helaas niet goed vanaf komt. Zo is het glas dat wordt gebruikt voor het scherm van het apparaat behoorlijk snel te bekrassen. Het zou dus zomaar kunnen dat Huawei, als eigenaar van het merk Honor, er niet voor gekozen heeft een type glas te gebruiken dat een stuk bestendiger is.

Maar daar houdt het helaas niet bij op. De buigtest is een favoriet onderdeel in de video’s van het kanaal, zeker na het fiasco van Apple met zijn eerste phablet. De metalen achterkant van de Honor 6X is helemaal niet goed vastgemaakt aan de rest van het toestel, waardoor die gemakkelijk los komt van het apparaat wanneer je hem buigt. Daardoor wordt het lcd-scherm ook redelijk snel gesloopt. De 6X is natuurlijk een goedkopere smartphone, maar dan nog mag je verwachten dat je spullen niet zó snel stuk gaan als in de onderstaande video.

  • Delen:
Honor 6X
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.