Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De Honor 6X zal de Nougat-update in maart gaan ontvangen

Geschreven door
Geplaatst op3 februari 2017, 9:26 CategorieAndroid

Fabrikant Huawei, en eigenaar van Honor, heeft laten weten dat de Honor 6X vanaf maart de update naar Android 7.0 Nougat mag verwachten. Honor ontvangt, net als de apparaten van Huawei, wel de speciale Android-skin die de fabrikant heeft ontwikkeld.

Honor 6X ontvangt ook Android 7.0

Met de Honor 6X probeert fabrikant Huawei, als eigenaar van het merk, mensen over te halen met redelijke specificaties voor een zachte prijs. Eén van de nadelen – in hoeverre je dat ook als een nadeel kunt zien – is dat het apparaat niet direct geleverd wordt met Android 7.0 Nougat, maar in plaats daarvan Android 6.0.1 Marshmallow heeft gekregen. Hoewel dat geen verkeerd besturingssysteem is, is het niet de meest recente versie van het OS. Maar Huawei heeft inmiddels bekendgemaakt dat er binnenkort verandering in komt.

The new EMUI for Honor 6X will be arriving next month, and it’s been updated based on consumer feedback. In case you or your team is planning a full review any time soon, it might be worthwhile to wait!

De fabrikant laat weten dat Android 7.0 Nougat dus volgende maand wordt uitgebracht voor het toestel. Het is geen kale, maar een behoorlijk aangepaste versie van het mobiele besturingssysteem, genaamd EMUI. De meest recente versie van EMUI is 5.0, maar de Honor 6X wordt nog geleverd met 4.1.

  • Delen:
Honor 6X
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.