Honor V9 onthuld: phablet met een scherm van 5,7-inch

22 februari 2017 1 Minuut 0 Reacties
honor-v9

De Chinese fabrikant Honor heeft de Honor V9 onthuld. Dit is een phablet met een scherm van 5,7-inch en tenminste 4 GB aan werkgeheugen. Aanvankelijk komt het toestel alleen naar China toe; het is nog niet duidelijk of de telefoon ook in het westen te koop zal zijn.

Honor V9 onthuld: phablet met een scherm van 5,7-inch

Honor heeft deze week een nieuwe phablet onthuld: de Honor V9. Dit is een phablet die is voorzien van een 5,7″-scherm en een qhd-resolutie. Onder de motorkap zit een Kirin 960-processor, samen met de Mali G71MP8-gpu. Consumenten hebben de keuze uit verschillende modellen. Zo komt er een variant uit met 4GB aan werkgeheugen en 64 GB aan opslagruimte. Ook zal er straks een versie zijn met 6 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan opslagruimte. De laatste krijgt 6 GB werkgeheugen en maar liefst 128 GB aan intern geheugen.

Het is mogelijk dat geheugen uit te breiden middels een micro-sd-kaart (al is niet duidelijk tot hoeveel gigabyte je kunt gaan). Op de achterkant zit een dual-camerasysteem met twee camera’s van twaalf megapixel, terwijl we op de voorkant een camera van acht megapixel aantreffen. De accu beschikt over een vermogen van 4000 mAh, die kan worden opgeladen middels usb-type-c. De Honor V9 wordt geleverd met EMUI 5.0, op basis van Android 7.0, en zal aanvankelijk alleen in China te koop zijn. Over een Europese uitgave is niets bekend.

Reacties (0)