Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP Pro x2 612 G2: hybride Windows-tablet met stylus

Geschreven door
Geplaatst op26 februari 2017, 18:41 CategorieWindows

HP heeft tijdens het Mobile World Congres in Barcelona een nieuwe Windows-tablet aangekondigd. Het Amerikaanse bedrijf komt met de Pro x2 612 G2, een 12-inch hybride tablet met Windows 10-software en een stylus.

HP Pro x2 612 G2

De HP Pro x2 612 G2 is een apparaat dat met name gericht is op de zakelijke gebruiker. De tablet is voorzien van een kickstand waarmee het display in een hoek geplaatst kan worden, en kan met een stylus en toetsenbord geleverd worden.

Het apparaat is voorzien van een 12-inch ips lcd-display dat een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels heeft. Onder de motorkap zien we verschillende mogelijkheden terug, waaronder een Intel Pentium-processor en een Intel Core i7-processor. Er is maximaal 8GB aan werkgeheugen aan boord, en je kunt maximaal 512GB aan opslaggeheugen gebruiken. De hybride tablet is bestand tegen water, stof en stoten.

Verder beschikt de HP Pro x2 612 G2 over een usb type-c-poort (versie 3.1), een microSD-kaartlezer, een optionele simkaartmodule voor mobiel internet en een smartcardlezer. Het toetsenbord beschikt over backlight voor de toetsen en kan net als de actieve stylus samen met de tablet gekocht worden. Het geheel weegt zonder toetsenbord 850 gram, met toetsenbord 1.200 gram.

Prijs en beschikbaarheid

De HP Pro x2 612 G2 kan inmiddels reeds in Nederland gekocht worden voor een prijs vanaf 1.200 euro.

  • Delen:
HP Pro X2 612 G2
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.