Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei brengt een teaservideo uit voor de Huawei P10 (Plus)

Geschreven door
Geplaatst op14 februari 2017, 9:25 CategorieAndroid

De Chinese fabrikant Huawei heeft maandagavond een teaservideo uitgebracht met daarin de boodschap dat de Huawei P10 (Plus) aanstaande is. De onthulling zal tijdens de Mobile World Congress van dit jaar plaatsvinden, eind februari.

Huawei neemt Huawei P10 mee naar MWC 2017

Huawei heeft maandagavond een teaservideo online geplaatst met daarin de boodschap dat de Huawei P10 (Plus) onderweg is. Als we de geruchten mogen geloven dan zullen er twee versies van de smartphone worden uitgebracht, die op hun beurt weer in verschillende configuraties verkrijgbaar zullen zijn. De P10 zal tijdens een prestatie tijdens de beurs Mobile World Congress 2017 gaan plaatsvinden. Die beurs begint op 26 februari met enkele persevenementen, waar onder meer Samsung en LG ook nieuwe producten aankondigen.

Uit eerder gelekte informatie komen er dus verschillende versies van deze smartphone aan. Zo krijgen consumenten straks mogelijk de keuze uit een P10 met 4 GB aan werkgeheugen en 32 GB aan intern geheugen, of 64 GB opslaggeheugen. Ook zou er een versie met 6 GB ram en 128 GB rom zijn. De Huawei P10 Plus zou ook een versie met 4 GB ram en 64 GB rom krijgen, evenals een model met 6 GB ram en 128 GB rom. Beide apparaten zouden een 5,5″-scherm gaan krijgen, met een schermresolutie van 1440 bij 2560 pixels.

  • Delen:
Huawei P10 Plus
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.