Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei Mate 9 met Porsche Design nu verkrijgbaar in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op15 februari 2017, 10:44 CategorieAndroid

Sinds afgelopen maandag is Nederland het tweede Europese land waar de Huawei Mate 9 Porsche Design officieel wordt verkocht. Deze phablet combineert de premium signatuur van Porsche met de technologie van Huawei.

Huawei Mate 9 Porsche Design nu te koop in Nederland

De Huawei Mate 9 Porsche Design is een exclusieve versie van de Huawei Mate 9 en heeft een gelimiteerde uitgave. Huawei heeft zijn eigen technologie gecombineerd met de onderliggende filosofie van alle Porsche Design-producten, en de phablet sluit hier op aan. De waarden vloeien voort uit de designfilosofie van Professor Ferdinand Alexander Porsche, oprichter van Porsche Design en tevens ontwerper van de legendarische Porsche 911. Dit levert onder meer de naadloos gebogen randen en een grafiet afwerking in een zwarte kleur op.

De Huawei Mate 9 Porsche Design beschikt over een amoled-beeldscherm van 5.5-inch groot. De processor, de Kirin 960, doet het in de Mate 9 Porsche Design met 6 GB aan werkgeheugen en 256 GB aan opslag. De tweede generatie duallens-camera, ontworpen in samenwerking met Leica, heeft een monochroom twintig megapixel-camera en 12 megapixel kleurencamera. Dit kan bijzondere videografie opleveren. Fotografie zou hiermee aan de hoge eisen van haar gebruikers moeten voldoen. Ook is er een accu van 4000 mAh.

De Huawei Mate 9 Porsche Edition is sinds 13 februari te koop in enkele winkels en webwinkels in Nederland, voor een prijs van 1.399 euro.

  • Delen:
Huawei Mate 9
Huawei Mate 9
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.