Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei P10 duikt weer op, nu in foto’s en renders

Geschreven door
Geplaatst op16 februari 2017, 19:41 CategorieAndroid

Het mag inmiddels geen verrassing meer zijn; Huawei komt hoogstwaarschijnlijk eind deze maand met de P10. Nadat we eerder al de specificaties voorbij zagen komen is deze nieuwe phablet nu ook opgedoken in foto’s en renders.

Huawei P10 foto’s en renders

De kans is zeer groot dat we eind deze maand tijdens MWC 2017 de Huawei P10 gaan zien. Deze smartphone is voorzien van een 5.5-inch scherm, als we de geruchten mogen geloven althans. De Amerikaanse FCC, de keuringsdienst voor draadloze communicatie, heeft het toestel al over de testbanken gehad en publiceert deze week een aantal foto’s.

De afbeeldingen tonen eigenlijk niets dat we nog niet wisten. De P10 ziet er namelijk vrijwel hetzelfde uit als de eerder gelanceerde P9 maar dan met een vingerafdruksensor aan de voorzijde. De achterzijde is van metaal, met banden voor de antennes aan de zijkanten. Aan de achterzijde zien we bovenaan de dual camera’s, gemaakt in samenwerking met Leica. De 3.5mm-poort is nog altijd aanwezig, naast de speaker en de usb type-c-poort.

Naast de P10 zou Huawei komen met de P10 Plus. Dit is een variant met een scherm dat aan beide zijden gekromd is, zoals de Galaxy S7 Edge van Samsung. Uit ook deze week opgedoken renders blijkt dat beide modellen in meerdere kleuren uitgebracht worden, waaronder groen en blauw.

Presentatie tijdens MWC

De verwachting is dat Huawei de P10 en P10 Plus op 27 februari aankondigt.

  • Delen:
Huawei P10 Plus
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.