Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Informatie over Asus Zenflip convertible tablet uitgelekt vlak voor MWC

Geschreven door
Geplaatst op16 februari 2017, 22:54 CategorieWindows

Asus Zenflip, zo gaat de nieuwste tablet van Asus heten. Vlak voor de presentatie van de convertible tablet, zijn er afbeeldingen en informatie over het nieuwe apparaat gelekt.

Dit is de Asus ZenFlip

De nieuwe tablet kan ook goed voor een laptop doorgaan. De Asus ZenFlip UX370 is bestemd om op de markt concurrentie te bieden aan de Lenovo Yoga-serie. Het is de opvolger van de Asus ZenBook Flip UX360. Dat was een midrange convertible met een Intel Core M3-processor en een 1080 pixel-scherm. De ZenFlip zal waarschijnlijk iets verbeteren op dit gebied.

Windows

Informatie over de specificaties van de nieuwe tablet is nog nauwelijks beschikbaar. Wel mogen we er vanuit gaan dat er een usb type-c poort in zit, want die zat ook al in de voorganger, en een SSD van 512GB lijkt ons om diezelfde reden ook niet onwaarschijnlijk in de nieuwe ZenFlip. Windows als besturingssysteem is voor tablets in deze categorie bijna vanzelfsprekend.

Hero

Asus omschrijft het nieuwe apparaat in de gelekte informatie als een ‘hero’. Dat betekent dat hij aan de bovenkant van de markt wordt gepositioneerd, met zeer goede hardware, een mooi design en flink aan de prijs.

Vingerafdrukscanner

Wellicht vinden we er een Windows Hello-camera in, of een vingerafdrukscanner. Het lijkt, kijkend naar de plaatjes, een bijzonder dun apparaat te worden. Momenteel lijkt er sprake te zijn van twee kleuren: donkergrijs en blauw. Op de plaatjes valt verder op dat het scharnier tussen het toetsenbord en het beeldscherm iets is verbeterd ten opzichte van de vorige variant.

Asus zal op het MWC nog veel meer apparaten aankondigen, inclusief de Asus Zenbook 3, de Vivobook Pro en de Vivobook S. Ook komt er nog een gaming-notebook/tablet aan.

  • Delen:
Asus Transformer 3 Pro (T303UA)
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.