Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instagram laat gebruikers binnenkort meerdere foto’s tegelijk plaatsen

Geschreven door
Geplaatst op2 februari 2017, 9:22 CategorieApplicaties

Binnenkort kunnen gebruikers van Instagram meerdere foto’s tegelijkertijd plaatsen in één post, blijkt uit de nieuwste bèta op Android. Momenteel kunnen alleen adverteerders meerdere foto’s in één post op het sociale netwerk plaatsen.

Meerdere foto’s plaatsen op Instagram

Gebruikers van Instagram kunnen binnenkort meerdere foto’s in één post plaatsen, in de vorm van een galerij. Momenteel kunnen alleen adverteerders dat doen, waarna andere mensen horizontaal door de foto’s kunnen bladeren. Uit de nieuwste bèta op Android blijkt dat die functies dus ook naar de andere 600 miljoen gebruikers op het sociale netwerk komt. Meerdere foto’s plaatsen werkt simpel: in plaats van tappen op een foto, dien je hem even ingedrukt te houden. Vervolgens kun je nog negen andere plaatjes selecteren voor de post.

Het is mogelijk voor elke foto dezelfde filter te gebruiken, maar je kunt ze ook stuk voor stuk nog bewerken door ze even aan te tikken. Volgers staan vervolgens in staat om per foto aan te geven of ze hem leuk vinden of niet — het is dus niet zo dat je meteen de complete post leuk vind. Helaas is op moment van schrijven nog niet bekend wanneer de gebruikers van Instagram deze nieuwe functie mogen verwachten. Een vertegenwoordiger van het bedrijf wil er geen antwoord op geven. Naast foto’s kun je straks ook meerdere video’s tegelijkertijd plaatsen.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.