Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instagram laat gebruikers nu meerdere foto’s tegelijkertijd uploaden

Geschreven door
Geplaatst op22 februari 2017, 18:10 CategorieApplicaties

Instagram heeft een update uitgerold voor zijn applicaties die gebruikers in staat stelt meerdere foto’s tegelijkertijd te uploaden. Voorheen was deze functie alleen weggelegd voor de adverteerders op het populaire platform. Meer foto’s tegelijkertijd uploaden naar Instagram is nu dus voor iedereen mogelijk.

Het is nu bijna twee jaar geleden dat Instagram een handige functie introduceerde: het kunnen uploaden van meerdere foto’s tegelijkertijd. Zo hoef je niet langer je volgers vol te spammen met een rits aan foto’s, die waarschijnlijk worden bedolven onder een andere lading foto’s. Helaas was de functie destijds alleen weggelegd voor de adverteerders op het sociale medium. Dat was hartstikke zuur en destijds moesten we het doen met de belofte dat de feature ook zou worden uitgerold naar alle andere gebruikers. En die dag is nu eindelijk aangebroken.

Alle gebruikers op Instagram zijn nu in staat tot tien foto’s en video’s tegelijkertijd te uploaden. Je volgers zullen dan niet bedolven worden onder een lading nieuw materiaal, maar kunnen heel simpel horizontaal scrollen door de foto’s en video’s wanneer je er meerdere tegelijkertijd upload. Met de nieuwe mogelijkheid kunnen gebruikers beter een verhaal vertellen, laat het team achter de applicatie weten op haar eigen blog. Je begint met uploaden door op het knopje te drukken dat lijkt op een stapeltje foto’s.

 • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Reacties

 1. Lilian
  24 maart, 2017 om 14:45

  Waarom werkt de functie meerdere foto’s plaatsen niet op mijn bedrijfsprofiel maar wel op priveprofiel ?
  Terwijl andere bedrijven het wel kunnen….

  Wie kan mij helpen ??

  • Lisa
   02 april, 2017 om 17:28

   Ik ook 2 account en op het ene account kan ik wel meerdere foto’s tegelijk plaatsen, maar op het andere account niet. Zijn er meer mensen die dit probleem ook hebben? Ik heb wel alle updates van Instagram gedownload maar het is nog nooit eerder gebeurt dat een update bij mij niet werkte.

 2. Mandy
  14 mei, 2017 om 23:33

  Is het ook mogelijk om achteraf, dus nadat de carroussel/serie van meerdere foto’s geplaatst is, de volgorde nog te wijzigen? Met andere woorden: te selecteren welke foto van de 10 het eerste weergegeven wordt?

  Als ik verschillende websites nalees lijkt dit niet mogelijk zijn. Wie weet hier meer vanaf en/of heeft een oplossing?

  Dank!

  • Samantha
   16 november, 2017 om 12:56

   @Mandy, ik vraag me dat ook af. Heb er tot nu toe ook niets over kunnen vinden..
   Dus ik vermoed dat de functie er niet op zit.
   Hopelijk veranderen ze dat nog..

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.